Съдът реши: Поставя Ален Делон под пълно запрещение

https://goreshto.net/goreshto/sadat-reshi-postavya-alen-delon-pod-palno-zapreshtenie/131056 Goreshto.net
Съдът реши: Поставя Ален Делон под пълно запрещение

88-годишният Ален Делон е поставен под пълен контрол

Съдът реши да постави под „засилено попечителство“ кинолегендата.При това решение на магистратите един от най-красивите френски актьори не може сам да се разпорежда с имуществото и богатството си.

На 4-ти април, вчера, имаше ново изслушване в съда, на което се разглеждаше проблемът с настойничеството на великия Ален Делон.

В резултат на това съдията реши да постави кинозвездата под засилено запрещение.

През януари, в интервю през известно френско издание, най-големия му син Антъни Делон заяви, че е подал жалба срещу сестра си Анушка. Той  я обвинява, че застрашава баща им, като е скрила от него истинското му здравословно състояние и го взела със себе си в Швейцария.

Антъни, който също е актьор твърди, че баща му има нужда от постоянно наблюдение.Съдебното заседание в четвъртък, разглеждащо състоянието на Ален Делон е продължило два часа.

Решението на магистратите „засилено запрещение“ е най-висшата защита на възрастен, като той не може да прави нищо.Никакво харчене на средства, никакво закупуване на стоки,а за ежедневните му нужда ще се грижи специален наблюдател.

Според информацията Ален Делон не можел да говори много. Но звездата все още разбирал какво му се казва. А феновете са разтревожени и питат това ли края на една епоха в киното?

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.