Само година след освобождаването му от затвора, Андре Токев отново сгази лука (ФОТО)

Шеф готвачът чинно си плати глобата

https://goreshto.net/goreshto/samo-godina-sled-osvobozhdavaneto-mu-ot-zatvora-andre-tokev-otnovo-sgazi-luka-foto/113618 Goreshto.net
Само година след освобождаването му от затвора, Андре Токев отново сгази лука (ФОТО)

Шеф готвачът чинно си плати глобата

Само година, след като излезе от затвора заради шофиране в нетрезво състояние, Андре Токев отново има проблем. Този път колоритният готвач се сблъска със строгостта на столичната „Градска мобилност“.

 

В ранния следобед на вторник, на автомобила на топ готвача, с който бе заловен да шофира в нетрезво състояние, бе закопчан със скоба от „Градска мобилност“. Патрулиращите екипи го издебнали пред собствения му ресторант в малка уличка, близо до парламента. След като стана ясно, че е забравил да пусне SMS, автомобилът му бе „закичен“ със скоби.

 

По всяка вероятност Токев е преценил, че возилото му няма да пречи предвид факта, че София е доста празна, но уви, сметките му се оказаха грешни. Виждайки, че автомобилът му е „арестуван“, Токев запазил олимпийско спокойствие. Той се обадил на екипа на „Градска мобилност“ и след като чинно изчакал пристигането им, си платил глобата. Веднага след това възседнал возилото си и отпрашил по задачи.

 

Припомняме, че това лято Токев стопанисва и ресторант в курорта Лозенец, който се пръска по шевовете. Поради тази причина всяка седмица той пътува до морето и обратно в София.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.