Само в goreshto.net! Сгодиха ли се Благо Джизъса и Ивана Главчева? Ексклузивни снимки!

Ванко 1 благослови любовта на дъщеря си с футболиста

https://goreshto.net/goreshto/samo-v-goreshtonet-sgodiha-li-se-blago-dzhizasa-i-ivana-glavcheva-ekskluzivni-snimki/115299 Goreshto.net
Само в goreshto.net! Сгодиха ли се Благо Джизъса и Ивана Главчева? Ексклузивни снимки!

Ванко 1 благослови любовта на дъщеря си с футболиста

Вече е официално! Рапърът-стоматолог Ванко 1 позволи на красивата си дъщеря Ивана Главчева да пристане на Благо Джизъса! Ексклузивна снимка, с която само goreshto.net разполага доказва, че се задава поредна сватба за многоженеца. От кадъра ясно се вижда, че новата любовна двойка е получила благословията на Ванко 1, който доволно си пуши пурата докато Джизъса се поти от притеснение в компанията на бъдещата си съпруга и властния си проекто тъст. Наш папарак улови бъдещото семейство в най-новия и луксозен ресторант в Пловдив, към хотел Vizualiza, където се проведе сгледата между Ванко и Благо.

 

Припомняме, че любовта между ритнитопковеца и магнетичната Ивана започна не къде да е, а в стоматологичната клиника на рапъра. Там Благо инвестира хонорара си от Survivor в нова, далеч по-естетична и блестяща усмивка. Между няколко упойки и панорамни снимки, донжуанът падна в плен на чара и младостта на госпожица Главчева, в чиито нежни ръце баща й е поверил мениджмънта на лечебното заведение.

 

Заварката съвпадна с поредния развод на Благо, който до сега все не случваше на жени и всичките му бракове катастрофираха в съда.

 

Запознати с властния нрав на Ванко 1 прогнозират, че тази връзка не само ще завърши със сватба, но има всички шансове Джизъса и Ивана да останат заедно докато смъртта ги раздели. Както се казва – честито и горчиво!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.