Сани Жекова, брак, сватба, Христо Пеев, бизнесмен, сноубордистка

Венчавката се е състояла през юли

https://goreshto.net/goreshto/sani-zhekova-brak-svatba-hristo-peev-biznesmen-snoubordistka/114340 Goreshto.net
Сани Жекова, брак, сватба, Христо Пеев, бизнесмен, сноубордистка

Венчавката се е състояла през юли

Родната звезда на сноуборда Сани Жекова най-после повярва в брака след 9-годишен годеж.

 

Преди дни тя е казала „Да!“ на любимия си Христо Пеев и двамата вече са официално семейство.

 

Двойката са сключили брака в старата столична църква „Света София“ строена още преди 4-и век, а шаферка е била дъщеричката им, която скоро трябва да навърши 2 годинки.

 

В продължение на години Сани Жекова се кълнеше, че не вярва в гражданския брак като институция и не иска да се разписва в ритуална зала. Подчертаваше, че държи единствено на религиозните обреди. Тъй като родните църкви изискват свидетелство за граждански брак, за да може да се сключи църковен, с любимия й предпочели да си останат сгодени. Според думите им това е и причината, поради която годежът им продължил цели 9 години.

 

Христо паднал на колене пред Сани още през 2014 г. – само година след началото на връзката им. Романтичната сцена се разиграла край пирамидите в Гиза, където влюбените били на едноседмична почивка. Там започнала връзката им. Бизнесменът, чието име сноубордистката по онова време все още пазеше в тайна, бил убеден, че тя е жената на живота му. Тя също нямала никакви съмнения, че иска да прекара живота си с него, но вместо да се оженят още тогава, чакали години наред.

Направили си обаче специален ритуал, за който малко хора знаят, че съществува – т.нар. църковен годеж.

 

През есента на 2021 г. на бял свят се появи дъщеря им. Александра кръсти детето на бащата Христо. Нищо чудно дъщеря й да я наследи някой ден, тъй като вече е била на ски с нея.

Жекова и избраникът й обаче не сключиха брак дори и след появата на дъщеря им. По всяка вероятност причина за това са били ограниченията, свързани с пандемията, която продължи почти 3 години.

 

Така 9 години след годежа и десетилетие след началото на връзката им, сноубордистката и бизнесменът най-накрая станаха семейство, вричайки се във вечна вярност един на друг. Това се е случило на 12 юли, но новината бе оповестена от Жекова тези дни.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.