Саня Борисова измисли капан: Ще падне ли Ники Илиев в него?

https://goreshto.net/goreshto/sanya-borisova-izmisli-kapan-shte-padne-li-niki-iliev-v-nego/117251 Goreshto.net
Саня Борисова измисли капан: Ще падне ли Ники Илиев в него?

Саня Борисова и Ники Илиев са разделени, дори официално разведени, от години

Решението да прекрати брака им бе на режисьора Ники Илиев. Той официално съобщи, че винаги ще уважава бившата си съпруга Саня Борисова, но бракът им вече се изчерпал.

Все пак остана тайна истинската причина за раздялата им. Но според горещите слухове Ники Илиев искал деца, но Саня все още не била готова за това. Според други клюки, завъртели се в публичното пространство, пръст в раздялата имала майката на Ники Илиев, която не одобрявала избора на сина си.

Къде е истината , само двамата си знаят. Но от толкова време насам актрисата така и не се е показала с друг мъж. Причината може да е само една-още обича Ники.

Близки до Саня са категорични, че разводът й е повлиял доста зле и тя все още не е успяла да се съвземе след него.

„Тя бе съсипана и още не може да се събере напълно“, доверяват близки до актрисата.

Но Саня решила да не стои със скръстени ръце, а да си върне Ники, като измислила ловък капан. Помолила го да й помогне за филм, който тя режисира, защото той имал повече опит.

„Дано нещата да завършат с щастлив край за нея, а той да не й помогне само като на добра приятелка“, коментират източници.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.