Саня Борисова проговори: Събра ли се с Ники Илиев?

https://goreshto.net/goreshto/sanya-borisova-progovori-sabra-li-se-s-niki-iliev/117467 Goreshto.net
Саня Борисова проговори: Събра ли се с Ники Илиев?

Саня Борисова проговори за отношението си с Ники Илиев

Ден след като избухна новината, че двамата може и да се съберат, актрисата проговори за отношения та си с бившия си мъж.

Слуховете тръгнаха след вестта, че Саня Борисова режисира филм и търси помощта на бившия си, за да й помогне.

Ники и Саня имаха стабилен брак, но преди пет години се разведоха окончателно. Феновете обаче искаха те да се съберат отново, защото и двамата не показаха, че имат нови, стабилни връзки.

„Няма да бъдем гаджета с Ники Илиев. Каквото е имало между нас, то си е отишло безвъзвратно.Но пък ние и двамата сме професионалисти. Правим един продукт, работим здраво над него и да се надяваме, че от него ще излезе нещо наистина добро“, попари надеждите на мнозина Саня Борисова.

Саня бе напълно разбита, след като бившия й съпруг сам й поиска развод. Въпреки че бе накърнена, тя е категорична, че втори път не би дала шанс на любовта. При положение, че Ники сам я е захвърлил.

„Счупеното не се поправя, колкото и да го лепиш. Лепиш, лепиш, винаги остават ръбове.Само си вгорчаваш живота. Това да ми е за урок.Бах наранена, бях разбита, но никога не бих отишла там, от където вече съм натирена“, повече от категорична е синеоката актриса.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.