Сашка Васева: На тези, на които показвах жартиерите си, не ме погледнаха!

https://goreshto.net/goreshto/sashka-vaseva-na-tezi-na-koito-pokazvah-zhartierite-si-ne-me-poglednaha/117558 Goreshto.net
Сашка Васева: На тези, на които показвах жартиерите си, не ме погледнаха!

Сашка Васева покри главата си с пепел

Дупнишката Мадона, както я наричаха в миналото, направи най-откровеното си интервю пред Нова.

Певицата е благодарна на лекарите, на съпруга си и на Лили Иванова, която единствена й се обадила, за да й предложи подкрепата си.

„В моментите, когато имах нужда, само мъжът ми бе до мен. Нямаше и помен от обожателите, на които показвах жартиерите си. От колегите ми единствено Лили Иванова ми се обади.На Пирин фолк се снимах с президента Румен Радев.Той намери време да дойде до мен и да каже на мъжа ми да се грижи за мен“, връща назад лентата певицата.

С днешна дата най-трудният момент за нея бил след операцията на черепа. Озовала се в болница, където говорили само на немски и тя една чаша вода не успявала да си поиска. Помогнали й хървати, които били там.Най-трудно било за семейството й, което също страдало от болестта й и най-вече децата й.

„Преходът ще напише едно за Сашка Васева, сега ще напиша друго.Щом се променям, значи и преходът е свършил. Срамувам се от себе си от онзи период. Бях покрила душата си с жартиери, като гледам старите си еротични снимки. Това не бях аз!Бях екшън героиня, защото съблазънта е грях“, признава поп фолк звездата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.