Сашка Васева призна: Много ме е страх!

https://goreshto.net/goreshto/sashka-vaseva-prizna-mnogo-me-e-strah/114683 Goreshto.net
Сашка Васева призна: Много ме е страх!

Нещата около култовата певица Сашка Васева не са съвсем розови

Тя претърпя тежка мозъчна операция, при която извадиха тумор, с големина на яйце. Той притискаше очния нерв и поп фолк дивата почти ослепя. Това се случи преди около две години.

След тежката операция последва дълъг период на рехабилитация. Но певицата все още не е прогледнала. Самата Сашка Васева признава, че все още вижда само силуети.

Направени й са куп ваксини, за да се предпази тялото й от инфекции.Останала метална пластина в главата й причинява различни възпаления и инфекции. В тази връзка на Сашка Васева й предстоят 25 процедури лъчетерапия, в продължение на два медеца.

„Това ще е заключителния етап от моето лечение. Въпреки че съпруга ми казва, че съм смела жена и умее да се боря с трудностите, аз се страхувам. Да, не ме е страх да си призная, че изпитвам страх“, заяви певицата.

Въпреки това Сашка Васева не се предава. А страданията си е претворила в нова песен „Боже мили“.Младият композитор Юлиан Асенов се вдъхновил от нейната съдба и написал музика към песента й. Двамата ще я представят на конкурса за нова авторска песен „Пирин фолк“ на 27 август, в Сандански.

„Няма да ме познаете. Ще изненадам със стил и елегантност, защото вече не съм същата“,обеща певицата.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.