Сашка Васева се влюби отново в съпруга си

Възнамерява отново да се върне на сцената

https://goreshto.net/goreshto/sashka-vaseva-se-vlyubi-otnovo-v-sapruga-si/109664 Goreshto.net
Сашка Васева се влюби отново в съпруга си

Възнамерява отново да се върне на сцената

Съпругът на Сашка Васева – бизнесменът Христо Бакърджиев е неотлъчно до нея и продължава да се грижи за здравето и комфорта й.

 

През уикенда Бакърджиев излязъл на пазар в Дупница и напълнил кошницата с любимите й храни, подбирайки внимателно всеки продукт, докато се усмихвал любезно на разпозналите го клиенти.

 

Певицата твърди, че съпругът й е ангел и е късметлийка, че се е оженила за него. Той направил и невъзможното, за да спаси живота й.

 

Припомняме, че дупнишката Мадона разкри пред медиите още през 2009 г., че не вижда с дясното си око и оттогава води борба за зрението си. Преди година стана ясно, че има мозъчен тумор, който наложи спешна операция в Германия, където образуванието бе отстранено успешно.

 

Към днешна дата зрението на Васева се подобрява. Припомняме, че тя се прибра в България през август 2022 г. и дори се изяви на сцената на „Пирин фолк“, където изгря звездата й през далечната 1994 г.

В момента тя живее ту в апартамента им в София, ту в имението им в дупнишкото село Ресилово, където се наслаждава на чистия въздух и се любува на Рила планина.

 

Здравословните й проблеми бяха тези, които я накараха да преосмисли връзката си с бизнесмена, който е нейната най-голяма опора в трудните дни. Именно в мрачния й период тя преоткрива любовта си към Бакърджиев и се обръща към семейните ценности.

 

Твърди, че към днешна дата разбира, че именно него обича и е обичала и той е нейната голяма любов. Съжалява, че не го е проумяла по-рано и дълги години бягала от семейния уют. Възнамерява отново да се върне към сцената, но иска занапред да е по-близо до семейството си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.