Сашо Кадиев и Ивелина Чоева посрещнаха Нова година в Оман

Напоследък актьорът и тв водещ все по-често се замисля за втора рожба

https://goreshto.net/goreshto/sasho-kadiev-i-ivelina-choeva-posreshtnaha-nova-godina-v-oman/124722 Goreshto.net
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева посрещнаха Нова година в Оман

Напоследък актьорът и тв водещ все по-често се замисля за втора рожба

Стартиралото на 1 януари предаване на bTV „Кой да знае?“ с водещ Сашо Кадиев, бе определено от зрителите като изключително скучно и поради тази причина не му вещаят дълъг живот. И докато в интернет форумите не спират да критикуват предаването, Сашо Кадиев отпраши на екскурзия в Оман с половинката си Ивелина Чоева, където посрещнаха Нова година и изобщо не му пука за негативните коментари.

 

Само преди няколко месеца двойката бяха в Исландия. Междувременно стана ясно, че вече са планирали сватбата си за август. Предполагаше се, че тържеството ще е на морския бряг, но Чоева е размислила и сега иска церемонията да е във винарна във френски стил. Кадиев разбира се, се съобразява с изискванията й и няма никакви претенции по отношение на организацията. Шаферка разбира се ще бъде дъщеря му Катерина – плод на любовта му с Таня Тончева, която също е сред поканените.

 

След като професионалният живот на Сашо Кадиев претърпя сериозни промени, отдалеч се вижда, че не страда от липса на финанси, предвид факта, че не спира да обикаля по света и се радва на луксозни придобивки. Той шофира чисто нов електрически автомобил BMW в сребристо сив цвят, с което дразни колегите си от bTV.

 

След като вече предложил брак на Чоева, напоследък Кадиев все по-често се замислял и за втора рожба, издават от обкръжението му. След като вече има дъщеря, мечтата му е този път да се сдобие със син. Ивелина обаче никак не бърза да издува корема – тъй като е традиционалистка, предпочитала да забременее след сватбата.

 

Припомняме, че отначало Катерина Евро не приемаше новата снаха, но сега изглежда е омекнала и твърди, че щом синът й си я е избрал, тя няма какво да им се бърка.

Дори ги насърчавала да я дарят с още внуци, тъй като ролята й на баба много й се усладила.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.