Сашо Кадиев в „Аз обичам България" избесня: Рита, блъска и избяга

https://goreshto.net/goreshto/sasho-kadiev-v-az-obicham-balgariya-izbesnya-rita-blaska-i-izbyaga/131147 Goreshto.net
Сашо Кадиев в „Аз обичам България" избесня: Рита, блъска и избяга

Нещо ужасно се случи снощи в шоуто „Аз обичам България“

Сашо Кадиев отново събра погледите на всички, като даде воля на емоциите си. Актьорът направи нещо, което не само го изложи, но бе на път да срине позицията му като водещ преди в Би Ти Ви.

За първи път, след връщането на играта в ефир, участник си позволи да зареже отбора си. И това бе не кой да е, а единствения син на Катето Евро.

 Ябълката на раздора се оказа играта „Рожден ден“. При нея торбата избухна в ръцете на Деси Стоянова.

Според законите на играта, всички точки спечелени от отбора на Кадиев, автоматично отидоха в противниковия отбор на Камен Алипиев-Кедъра. В него участници са още Албена Михова и Благовест Аргиров. Така те поведоха с 43 точки срещу 0 на отбора на Сашо Кадиев.

В случая бившата екранна партньорка на Кадиев-Деси Стоянова нямаше вина. Въпросът бе труден, оставаха й няколко секунди и тя не успя да реагира, да каже „пас“ и да поиска нов въпрос.

Но Сашо Кадиев възприе всичко това като грандиозна несправедливост. И вместо да се примири, той скочи, започна да блъска и събаря столове, след което изскочи от студиото.

Малко след като от противниковия отбор подхвърлиха, че Сашо Кадиев не умее да губи, той се върна при съотборниците си „като пребито куче“.

Източник: Блиц.шоу, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.