Съсипана е! Нова драма застигна Тони Димитрова

https://goreshto.net/goreshto/sasipana-e-nova-drama-zastigna-toni-dimitrova/54315 Goreshto.net
Съсипана е! Нова драма застигна Тони Димитрова

Тони Димитрова отново е застигната от нова житейска драма

Певицата като че ли я преследва лош късмет в последните години.

Българската Бони Тейлър е силно притеснена за своя татко.Певицата е отчаяна, че нейния баща е тежко болен и гасне от ден на ден.

Бургаската певица сподели, че последните седмици здравето на татко й се влошава и тя не спира да се моли за него.

„Татко е с деменция от доста време, но е спрял да се храни последните дни.Надявам се на чудо“, споделя тъгата си чаровната изпълнителка.

Естрадната легенда твърди, че в последно време чувства огромна буца в гърдите си и не спира да се притеснява за своя родител.

Таткото на Тони Димитрова е настанен в хоспис, за да получава специализирани грижи и да се подобри влошеното му здраве.

Майката на звездата си отиде от този свят през 2017 година. Тя страдаше от тежко онкологично заболяване. След нейната кончина съпругът й се поболя от мъка.

Преди три години, през ноември, Тони Димитрова загуби и брат си, покосен от коронавируса.

„Вих като вълчица когато разбрах, че батко е починал. Загубата му ме съсипа.Той беше моя герой. Той беше Супермен за всички, за съпругата и за децата си.Можеше всичко, знаеше всичко, беше прекрасен.Това беше жесток урок за мен“, изплака емоционално тогава загубата по брат си Тони Димитрова.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.