Сексбомбата Татяна заряза „Лудогорец“

Мълвата носи, че тарифата й не е била никак ниска

https://goreshto.net/goreshto/seksbombata-tatyana-zaryaza-ludogorec/111621 Goreshto.net
Сексбомбата Татяна заряза „Лудогорец“

Мълвата носи, че тарифата й не е била никак ниска

Руската секс бомба Татяна Мирошина, която в продължение на доста време посещаваше всички мачове на „Лудогорец“ не само в Разград, а и зад граница, вече си има нов любимец.

 

Носителката на титлата „Мис УЕФА Евро 2021“ цъфна изненадващо на дербито на шампионата на Турция, където „Галатасарай“ победи „Фенербахче“ с 3:0.

Вниманието й бе приковано от аржентинския футболист от отбора на победителите – Мауро Икарди, а за капак рускинята облече неговия екип.

 

По всяка вероятност занапред музата на „Лудогорец“ ще разреди посещенията си в Разград. Така и не стана ясно каква бе причината, поради която досега знойната блондинка с голям бюст симпатизира на футболния отбор, предвид че нямаше публична връзка с нито един от футболистите в клуба. Мълвата носи, че тя просто е била на повикване, като тарифата й не е била никак ниска.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.