Сериозна ли? Лена Бориславова била щура купонджийка (Палави снимки)

https://goreshto.net/goreshto/seriozna-li-lena-borislavova-bila-shtura-kupondzhiyka-palavi-snimki/112481 Goreshto.net
Сериозна ли? Лена Бориславова била щура купонджийка (Палави снимки)

Лена Бориславова чака първото си дете от приятеля си Миро Иванов

Острието на „Промяна“ и депутатът от ПП се запознават още като студенти, но любовта им пламва по-късно. Тя не се препъна обаче  и след скандала с екс премиера Кирил Петков и тайната квартира на двамата любовници, станала достояние на цяла България.

С днешна дата юристката се оттегли от политиката и води живот, с който да не се набива на прожекторите.

Само че в недалечното минало 33-годишната адвокатка никак не е била скромна и сериозна. Тя е била щура купонджийка, като е замръквала по барове и дискотеки.

Въпреки че е била добра ученичка от Немската гимназия и по-късно в Софийския университет, тя се е забавлявала на макс, винаги с чаша питие в ръка и папироси в другата.

Младата и скандална Лена винаги е била все с модерни прически. А заради среднощните запои и падалката й по нощните заведения никога не й е липсвало внимание на мъжката аудитория.

На скандалните снимки от дългите й запивки по барове и кръчми, бъдещата говорителка на Кирил Петков, е напълно неузнаваема. Лена Бориславова  е била ексцентрична не само по поведение, но и по външен вид.На снимките се вижда как юристката танцува със случайни мъже и раздава целувки не само на мъже, но и на жени.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.