Шамар за зрителите на Би Ти Ви: Любимката им Деси Стоянова им каза „сбогом“!

https://goreshto.net/goreshto/shamar-za-zritelite-na-bi-ti-vi-lyubimkata-im-desi-stoyanova-im-kaza-sbogom/138988 Goreshto.net
Шамар за зрителите на Би Ти Ви: Любимката им Деси Стоянова им каза „сбогом“!

Зрителите останаха в шок след новината, поднесена им от самата Деси Стоянова

Лично водещата оповести, че си взима „сбогом“ със зрителите на Би Ти Ви. Брюнетката не просто излиза в летен отпуск и след това отново да зарадва многобройните си почитатели на екран.

Не, тя окончателно излиза от медията и то по собствено желание.

Деси Стоянова заяви, че утре ще се покаже на екран за последно. И изненадващо няма да е със сегашния й екранен партньор Петър Дочев, а с предишния-Сашо Кадиев.

Двамата с Александър ще застанат за последно пред зрителите на Би Ти Ви. Но него ще продължим да гледаме в предаването „Кой да знае“, докато Стоянова окончателно къса с екрана.

Тя искала да се развива в областта, в която от доста време се изявява. И това е да преподава уроци за медии и медийно поведение.

Причината да се откаже от водеща била, от една страна, заради преждевременната смърт на съпруга си и желанието й да бъде по-близо до двете си деца-близнаци, които били вече тийнейджъри.

Но истинската причина била още по-дълбока. Деси Стоянова не успяла да създаде онзи тандем и да бъде в синхрон със сегашния си партньор на екрана-Петър Дочев, каквато „магия“ имала със Сашо Кадиев.

И колкото и да се дразнеше и гневеше на закъсненията на Мамин Сашко, тя била в истински синхрон на екрана с него и сега това много й липсвало.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.