Шавливата Денислава от „Игрите“: По-голям егоист от Кристиан не съм виждала!(Здраво го оплю)

https://goreshto.net/goreshto/shavlivata-denislava-ot-igrite-po-golyam-egoist-ot-kristian-ne-sam-vizhdalazdravo-go-oplyu/122320 Goreshto.net
Шавливата Денислава от „Игрите“: По-голям егоист от Кристиан не съм виждала!(Здраво го оплю)

Шавливата Денислава от „Игри на волята“ посипа главата си с пепел заради връзката си с Кристиан

Тя и Кристиан Кирилов, познат като Митака от „София Ден и Нощ“, бяха заедно под два месеца, но това не й попречи да го оплюе.

Финалистката от „Игри на волята“ направи това в подкаста на предаването, като извади на показ „кирливите ризи“ на екс любовника си.

Преди това русата бомба се показа пред цяла България с новото си гадже Кристиан. Той пък се разведе със съпругата си Джулия заради нея, като не спираше да тръби, че най-накрая срещнал „жената на живота си“.

Само че, много скоро, Кристиан запя друга песен. Обяви, че връзката му с Дени била грешка и съжалявал горко за раздялата със съпругата си.

А в подкаста днес Денислава обяви, че и тя съжалява за връзката си с него. Защото Кристиан бил егоист, обсебващ и мъж, който иска да се случва само така, както той вижда нещата.

„По всякакъв начин ми попречи да влезна в „Игрите“ и да се състезавам. Като ходех на фитнес, за да се подготвям, яд го хващаше.

Дори ме нарече луда маниачка.После ми каза да влизам, ама без него. Чакал ме бил, ама аз вече реших да се разделим. Дори се обадих на съпругата му да се извиня, тя се оказа много готин човек“,сподели Денислава.

Източник: България днес

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.