Шеф Андре Токев не може да се откаже от старата си любов!Отново я яхна

https://goreshto.net/goreshto/shef-andre-tokev-ne-mozhe-da-se-otkazhe-ot-starata-si-lyubovotnovo-ya-yahna/116372 Goreshto.net
Шеф Андре Токев не може да се откаже от старата си любов!Отново я яхна

Топ готвачът не може да се откаже от голямата си любов

През октомври 2021 година шеф Андре Токев бе хванат да шофира пиян на Околовръстното.Той спука две гуми нао огромния си бял пикап „Мерцедес“ и кара по джанти, като пръскаше искри по пътя си.

За щастие никой не пострада, а готвачът бе осъден да търка наровете.Той лежа седем месеца, като сключи споразумение с прокуратурата.И бе пуснат предсрочно, а след това възстановено и правото му да шофира.

След тази конфузна ситуация и затворнически живот Андре Токев обеща никога  да не сяда пиян зад волана. И по мъжки спазва обещанието.

С днешна дата шеф Андре Токев не спира да шофира, като яко натиска педалите на любимата си джипка, за да търчи по задачи.

Той изглежда видимо освежен и тонизиран, а ресторантите му работят с пълна сила.

„Случилото се  с мен е страница, завинаги затворена. Благодарен съм на двете си дъщери, както и на съпругата си, които бяха плътно до мен и ми оказаха не сто, а на хиляда процента подкрепа.

Колкото и странно да звучи, след този кошмар се чувствам още по-добре, защото това изпитание сплоти още повече семейството ни“, не спира да повтаря топ кулинаря.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.