Шеф Андре Токев отказа пиенето и отново яхна фаталния пикап

Вече шофира изключително внимателно

https://goreshto.net/goreshto/shef-andre-tokev-otkaza-pieneto-i-otnovo-yahna-fatalniya-pikap/110543 Goreshto.net
Шеф Андре Токев отказа пиенето и отново яхна фаталния пикап

Вече шофира изключително внимателно

Андре Токев отново яхна фаталния пикап, който го вкара в затвора.

 

Разликата е, че топ кулинарят вече кара много внимателно пикапа си с габарити на камион и не създава рискове за участниците в движението. Категоричен е, че никога повече няма да седне зад волана, след като е употребил алкохол и допълва, че вече е изхвърлил от живота си огнените течности.

 

Прави впечатление, че вече кара изключително внимателно, без да прави каквито и да било нарушения на пътя. Возилото му привлича погледите на мнозина по пътя с това, че блести от чистота.

 

Припомняме, че преди година и половина Токев бе арестуван заради шофиране на фаталния пикап след употребата на алкохол. Видео от издънката му се появи в мрежата и ясно се виждаше как готвачът се движи със спукани гуми, а малко по-късно направо остава по джанти.

След като полицейски екип го арестува, проверката за алкохол отчете близо 2 промила в кръвта му.

 

Това му прегрешение го вкара зад решетките, където излежа 4 месеца и 16 дни от присъденото му наказание и бе освободен предсрочно. Към днешна дата е загърбил проблемите от миналото и е съсредоточил погледа си към бъдещето.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.