Шеф Иван Манчев се оказа мъж мечта! Но не за майките на децата му (Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/shef-ivan-manchev-se-okaza-mazh-mechta-no-ne-za-maykite-na-decata-mu-snimka/138228 Goreshto.net
Шеф Иван Манчев се оказа мъж мечта! Но не за майките на децата му (Снимка)

Шеф Иван Манчев се оказа мъж мечта

Мнозина злословиха, че топ готвачът и неговата любима Ива Бека няма да изкарат дълго. Както се случи и с предишните му две жени в живота. Но съдбата има други планове и шавливият иначе готвач си „намери сродната душа“.

С бизнес дамата любимият готвач и автор на кулинарните предавания „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ се чувства така, все едно „му е спрял дъха“ и е повече от категоричен, че в нейно лице е открил сродната си душа.

Вече почти четири години любовта им не угасва, а продължава и става все по-силна.Тогава кулинарят се залюби с чаровната блондинка и връзката им продължава и до днес.

Той има три деца от две жени, като първата му бе законна. А разделите му бяха повече от скандални.

Шеф Манчев се разведе с красивата си съпруга Марина  и после заживя с доста по-младата от него Цветомила. И това се случи само два месеца, след като се роди общия имв син Александър.

От бившата си жена Марина майсторът на вкусните гозби има две деца-син и дъщеря, а тази пролет изпрати дъщеря си абитуриентка.

Сега той  е завел изгората си на остров Корсика, където я глези със средиземноморска кухня на специално наета за целта яхта. А двамата влюбени доказаха, че любовта е сила и тяхната е по-силна от всичко.

Източник: Блиц.шоу,Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.