Шеф Кустев насмете Джино Бианкалана!(За какво му набра готвачът)

https://goreshto.net/goreshto/shef-kustev-nasmete-dzhino-biankalanaza-kakvo-mu-nabra-gotvachat/127479 Goreshto.net
Шеф Кустев насмете Джино Бианкалана!(За какво му набра готвачът)

Шеф Кустев е бесен на Джино Бианкалана

Журито от „Мастършеф“твърдин, че риалити звездата му дължи 1200 лева стар борч.

„Джино не спира да се фраска с луксозни коли, а не може да плати едни 1200 лева стари сметки. Дължи тези пари на фирмата ми още от 2022 година.

Няколко пъти ходих при него, обещава да си плати, но и до ден-днешен не ми е върнал лев“, беснее топ готвача във видео, което пусна по мрежата.

Но след като изригна в нета, шеф Кустев побърза да изтрие клипа в мрежата. При опит да се свържат с бившия участник във ВИП Брадър обаче нещата удрят на камък.

Понеже Джино Бианкалана не само не отговаря на търсенето на репортерите на медията, но и изцяло е абдикирал от публичното пространство. Той е изтрил всичките си профили в социалната мрежа.

Бианкалана бе собственик на ресторант, който отвори през 2019 година в столичен квартал. Но преди половин година победителят от ВИП Брадър хлопна кепенци. Той обаче твърдеше, че в този бизнес е инвестирал двеста бона, но нещата са се провалили.

Вероятно той  е пазарувал колбаси и сирене от фирмата на Илиан Кустев, в която той е съдружник, като е забравил да си плати.

Преди време в ресторанта на Джино отново избухна скандал. Той твърдеше, че платил на поп фолк певицата Ива Атанасова рождения й ден, но тя не си свършила работата.

Двамата се обвиняваха взаимно, като се заканиха да се съдят. Ако и Кустев заведе дело, тогава Бианкалана ще има да плаща много повече от 1200 лева.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.