Шинейд О’Конър остана завинаги на 56!Предполагаемата причина за смъртта е ясна

https://goreshto.net/goreshto/shineyd-okonar-ostana-zavinagi-na-56predpolagaemata-prichina-za-smartta-e-yasna/113926 Goreshto.net
Шинейд О’Конър остана завинаги на 56!Предполагаемата причина за смъртта е ясна

Световноизвестната певица Шинейд О’Конър остава завинаги на 56

Ирландката си отиде от този свят, като остави зад сее си много неизвестни. Изпълнителката бе лекувана години наред от различни психиатри заради депресията и биполярното си разстройство.

През зимата на миналата година стана ясно, че носителката на „Грами“ рязко е влошила здравословното си състояние. Причината за това е самоубийството на 17-годишния й син Шейн.Той бе открит мъртъв в Ирландия, след като певицата уведоми властите, че е изчезнал.

Тялото му бе открито на около 20 км от Дъблин.Той е вторият й син, от връзката с ирландския музикант Доналд Лъни. Преди това Шейн има още два опита да сложи край на живота си. Шинейд О’Конър го нарече „светлината на живота ми“.

Певицата има общо четири деца от четири различни бащи.

Произхожда от семейство, в което е упражнявано насилие, като докато бе жива говореше открито за собствените си психични проблеми.

Отдавна се говори, че певицата имала намерение да сложи край на живота си.Твърди се, че се е борила и с онкологично заболяване, но никога не е говорила по тази тема.

Ирландското издание, обявило смъртта й само посочва, че е починала този месец, без да се обяснява причината.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.