Щерката на Асен Блатечки ли го раздели с Елеонора?Истината само тук

https://goreshto.net/goreshto/shterkata-na-asen-blatechki-li-go-razdeli-s-eleonoraistinata-samo-tuk/141842 Goreshto.net
Щерката на Асен Блатечки ли го раздели с Елеонора?Истината само тук

Между Асен Блатечки и най-новата му изгора Елеонора Янакиева нещата не са никак „цветя и рози“

„Лошото момче не киното“ е доказал, с многобройните си връзки, че не става за съпруг, но пък е почти перфектния баща.

Блатечки отпраши за Лондон, в компанията на бившата си, режисьорката Катерина Горанова. Защото общата им дъщеря Катерина завърши престижен колеж в английската столица, където изучаваше архитектура.

Мераците на младото момиче е да се върне в България ,за да си опита късмета тук. Само че Катето не пожелала баща й да вземе на тържеството й новото си гадже и актьора се съобразил с желанието й. Тя не харесвала поредната любовница на татко си, шушукат авери на актьора.

Това обаче ударило жестоко по егото новата му и Елеонора не била съгласна с това, дъщеря му да определя съдбата на връзката им.

Само че докато в началото Асен Блатечки бил луд и като залепен за червенокосата финансистка, сега нещата се поизменили. Той отново я подкарал като преди, като отделял повече внимание на приятели, колеги и купони и не се съобразявал с желанията на жената до себе си.

И докато Блатечки се радвал на дъщеря си, негово копие, вече млада  и красива млада дама, зарязаната Елеонора беснеела в България, твърдят близки до двойката.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.