Щерката на Гала я разтревожи много! Мари не иска да чуе за болница

https://goreshto.net/goreshto/shterkata-na-gala-ya-raztrevozhi-mnogo-mari-ne-iska-da-chue-za-bolnica/143505 Goreshto.net
Щерката на Гала я разтревожи много! Мари не иска да чуе за болница

Щерката на Гала наближава да роди, но тревогите на водещата не спират

Мари Будева е бременна и наближава да даде живот на момиченце, но Гала ставала все по-неспокойна. Водещата на „На кафе“ не спирала да се върти около единствената си щерка, защото положението с бременността й не е розово.

Както Гала призна от екрана, лекарите забранили на Мари да става от леглото. Тя трябвала да „пази кревата“, за да задържи плода, но не искала и да чуе за болница. Искала да си остане в къщи, където била обградена с много обич и грижи.

Гала се въртяла около Мари като на педал. Тя зорко следяла да не става, да не ходи бързо, да яде здравословно и да не се напряга за нищо.Плевенчанката сподели, че много се радвала, че скоро ще става баба, но била и страшно стресирана. Блондинката не спирала да стиска палци и да се моли всичко да мине безпрепятствено.

Щерката на Гала споделяла преди време, че страда от автоимунно заболяване, заради което й се наложило да лежи в леглото до самото раждане.

Ние пожелаваме на Мари да износи плода си и да се радва на здраво и красиво бебче!

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.