Шут ли: Валери Божинов добре си е опекъл работата

https://goreshto.net/goreshto/shut-li-valeri-bozhinov-dobre-si-e-opekal-rabotata/53186 Goreshto.net
Шут ли: Валери Божинов добре си е опекъл работата

Валери Божинов добре си е опекъл работата

37-годишният футболист може да е голям сваляч, но явно не е толкова повърхностен, колкото го подиграват в мрежата.

Божинката добре се е уредил с имоти в чужбина, които отдава под наем.Той притежава няколко жилище, които отдава под наем. А солидни пачки прибира от супер скъпо жилище, което се намира близо до тенис легендата Новак Джокович в Сърбия.

„Валери изобщо не е това, за което се представя. Той е инвестирал големите си заплати в недвижима собственост и  то зад граница. От наемите може спокойно да се издържа и да има висок стандарт на живот. Дори може да спре да работи и пак ще живее нашироко“, коментира близък до спортягата.

По време на последната си връзка със сръбкинята Биляна Дол, ритнитопковецът купува три апартамента в Сърбия. В единият възнамерявал да живее, но след това решил друго. Футболистът го дал под наем, за да избие част от инвестицията.

Бившият левскар често се хвали, че е млад рентиер.

Валери Божинов има две деца от две жени. От поп фолк певицата Алисия има син, кръстен на негово име. С моделката Николета Лозанова, с която имаха брак, момиче Никол.

И куп любовни авантюри с известни и атрактивни жени.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.