Сидеров извади торбата с обещания

https://goreshto.net/goreshto/siderov-izvadi-torbata-s-obeshtaniya/47162 Goreshto.net
Сидеров извади торбата с обещания

Лидерът на партия “Атака” вече е готов със списъка от обещания. Той разкри какви радикални промени би направил ако партията му дойде на власт. Около всички набелязани от него теми се шуми от около месец в общественото пространство.

Най-голямото му и важно начинание, според него е приемането на нов закон за референдумите. Той е разочарован от слабата и неефективна система, по която работят референдумите в момента. Според него сегашния не е работещ и реално няма допитване до народа за важните теми. Предложението на Сидеров е с 50 000 или 100 000 подписа да може да се промени един закон.

Връщането на всички монополи в български ръце е второто обещание, което Волен Сидеров даде пред потенциалните си избиратели.

На трето място той постави необходимостта доходите да бъдат индексирани със средно европейските и призова всички партии да кажат какво е  отношението им към тези нашумели теми.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.