Силвия Кацарова се нахвърли грозно на бившия си!Накълва го здраво

https://goreshto.net/goreshto/silviya-kacarova-se-nahvarli-grozno-na-bivshiya-sinakalva-go-zdravo/121401 Goreshto.net
Силвия Кацарова се нахвърли грозно на бившия си!Накълва го здраво

Силвия Кацарова разкости бившия си мъж

Певицата се нахвърли яростно на бившия си съпруг, композитора Милчо Кацаров. Двамата бяха семейство повече от тридесетина години и от брака си имат една дъщеря-Теди Кацарова.

Вероятно поводът е, че композиторът има нова жена до себе си. В свое интервю той признал, че сега е много щастлив и разбрал какво е да имаш изстинка жена до себе си. Това така взривило елзетката, че тя моментално реагирала, все едно е захапана от скорпион.

„Цели 36 години съм търпяла Милчо, но не бива да се зацикля в брак, който не ти носи нищо. Всеки човек по пътя ти е даден, за да те прекара по зададения за теб земен път и за да си научиш уроците.

Само че Милчо не е мръднал и грам в развитието си. Той е заземен, за него най-важни са парите и работата му, друго не го вълнува. И на йота не е духовен човек“, накастри го Силвия Кацарова.

Дълги години тя и бившия й съпруг Милчо Кацаров бяха смятани за едни от най-стабилните двойки в бранша и мнозина им завеждаха.

Само че всичко се оказало „въздушен балон“ по думите на естрададжийката. Тя обаче не спира да се хвали с по-младият си съпруг номер две, милионера Любомир Димитров. Отскоро те са новодомци в палат в „Бояна“.

Източник: Телеграф

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.