Силвия Петкова натри носа на Зоран!Нов мъж я глези като принцеса (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/silviya-petkova-natri-nosa-na-zorannov-mazh-ya-glezi-kato-princesa-foto/144326 Goreshto.net
Силвия Петкова натри носа на Зоран!Нов мъж я глези като принцеса (Фото)

Силвия Петкова дълго страдаше заради предателството на мъжа си Зоран Петровски

Актрисата и режисьора имат един син и преди това Силвия вярваше в него и в неговата любов. Само че Зоран победи в един от сезоните на шоуто за оцеляване „Сървайвър“  и се промени. По-скоро парите помогнаха да излезе на бял свят неговата същност.

Зоран обеща, с наградата от шоуто,  да вдигне къща за семейството си на брега на софийски язовир, но си остана с празните приказки. И вместо семеен дом, залитна по перуанка и напусна жена и дете, за да се отдаде на страстта.

Актрисата понесе изключително тежко раздялата с голямата си любов. Най-вече предателството на Зоран, който я напусна, без тя да има някаква вина за това! И сега двамата ги свързва единствено детето.

Когато си тръгна, Силвия нито му се моли, нито се тръшка, а се държа като истинско мъжко момиче. Остави Зоран да си тръгне, за да си носи последствията от решението по-късно.

И съдбата я възнагради. Тя буквално е сияеща. Близки до нея разкриват, че е влюбена в мъж, който се оказал много читав и също влюбен в нея. Вероятно има и средства, защото я е завел на романтична почивка в Париж, града на влюбените.

Дано този мъж наистина да се окаже достоен и тя да намери в негово лице щастието.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.