Силвия Петкова призна истината: Около мен само предатели!

https://goreshto.net/goreshto/silviya-petkova-prizna-istinata-okolo-men-samo-predateli/114180 Goreshto.net
Силвия Петкова призна истината: Около мен само предатели!

Силвия Петкова се оказа в доста неизгодна позиция

Актрисата бе предадена от най-близкия си човек, съпруга си Зоран Петровски. След като дълги години той бе кацнал на рамото й , за да го бута напред и  да става известен, накрая Зоран я предаде. И то тогава, когато тя малко поне трябваше да си отдъхне.

След като победи в поредния сезон на „Сървайвър“ и грабна тлъстия чек, режисьорът обеща да построи къща на брега на езерото край столицата за него, съпругата си и техния син.

Речено-но не сторено! Защото вместо къща, той си хвана гадже. И заряза Силвето почти веднага, след като напълни банковата си сметка и получи дозата си слава.

Само че актрисата се оказа жена с достойнство и вместо да се оплаква и да хленчи, както и да крои планове как да си върне женкаря, тя избра трудния път да продължи пътя си. Сама, със сина си.

И нека Зоран нагло да се развява с новата, пред очите на сина си и на цялата страна. Силвия Петкова обаче има силата да признае  и още нещо. Освен за предателството на мъжа си, тя не спести и това към довчерашните си приятели. Които, след като се разделила с режисьора, се разбягали като хлебарки.

„Замислих се и установих, че нямам истински приятели дори и на пръстите на едната ръка. Но нищо, така е по-добре“, смело призна актрисата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.