Симо на Мариана Векилска си отмъсти: Замени я с младо гадже!(Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/simo-na-mariana-vekilska-si-otmasti-zameni-ya-s-mlado-gadzhesnimka/113892 Goreshto.net
Симо на Мариана Векилска си отмъсти: Замени я с младо гадже!(Снимка)

Симо на Мариана Векилска най-после намери любовта

Радиоводещият и бивш съпруг на Мариана Векилска има жена до себе си. Връзката им е от няколко месеца, но всичко вървяло по мед и масло. Блондинката е доста по-млада от Мариана, която вече е на 49 лазарника.

Казва се Йоана и изглежда неприлично млада и невинна.

Цели четири години трябваха на бившия съпруг на Векилска-Симо Колев да се възстанови от травмата, която водещата му нанесе. За да се излекува психически и емоционално той посещавал дори психолог.

„Раздялата с Мариана бе трудна и унизителна.Тя просто ми каза:Симо, мерси, ама чао. Няма да забравя още какво ми заяви: Ти си перфектния мъж, това ти е проблемът! И след това ме напусна без повече обяснения“, връща водещият в БГ радио.

Адът за Симо Колев дошъл няколко месеца след раздялата. Не само потърсил специалист за изгарящата го болка, ами имал и панически атаки.

Той страдала  и заради общия им си с Мариана, както и за дъщерята от предишната й връзка, коато приел като свое дете.След раздялата им през 2019 година тя му остави и 10-годишния им син Момчил да го гледа, защото тя замина на работа в Брюксел.

Към днешна дата отношенията между двамата бивши са нормализирани. Симеон вече е много влюбен и  продължава работа в радиото.Мариана Векилска е без мъж до себе си и води свое предаване в БНТ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.