Симона Загорова лети от щастие!Показа новия си( Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/simona-zagorova-leti-ot-shtastiepokaza-noviya-si-snimki/114266 Goreshto.net
Симона Загорова лети от щастие!Показа новия си( Снимки)

Симона Загорова най-после се престраши

Единствената щерка на Глория  е на море с новия мъж до себе си. Двамата са двойка от няколко месеца, но едва сега младата певица реши да го покаже в мрежата.

Певицата съчетава ангажиментите и участията си по морето, като използва да почива с фамилията.

Мони роди дъщеричката си Галина от полицая Дани Милушев. Още от началото майка й не одобряваше избора й, а и усещането й се оказа вярно. Пайнерката недоволстваше, че го мързи и с нищо не се стараеше да се погрижи за семейството си.

След като се разделиха, Дани не спира да купонясва по дискотеките и не поглежда детето си. Момиченцето е изцяло е отглеждано от близките на Мони, но поне е в добри ръце.

Прави впечатление, че новото гадже на Симона има интелигентна физиономия и никак на прилича на мязащия на селски бек Даниел.

Според клюката той е музикант, но поне визията му подсказва, че е умен и добър човек.

Изглежда двамата си допадат, защото на снимките Симона е много щастлива и спокойна. Прави впечатление, че заедно с младите е и бабата на Симона, вероятно взета, за да гледа правнучката си. И докато Мони ходи по участия и се забавлява с новия мъж до себе си, майката на Глория бави малката сладурана.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.