Синът на Мария Гроздева залюби актриса от световна величина

23-годишният Валери бе любимец на зрителите в „Игри на волята“

https://goreshto.net/goreshto/sinat-na-mariya-grozdeva-zalyubi-aktrisa-ot-svetovna-velichina/52384 Goreshto.net
Синът на Мария Гроздева залюби актриса от световна величина

23-годишният Валери бе любимец на зрителите в „Игри на волята“

Световноизвестната българска актриса Мария Бакалова най-после се престраши да разкрие името на новата си изгора.

 

Оказва се, че той е добре познат на зрителите младеж с потекло – синът на олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева – Валери Георгиев, който взе участие в последния сезон на „Игри на волята“.

 

Мария Бакалова упорито пазеше в тайна романтичната страна на живота си, откакто се прочу с ролята си в „Борат 2“, донесла й номинации за „Оскар“ и „Златен глобус“

Навръх Свети Валентин обаче тя реши да повдигне завесата, разкривайки че мъжът до нея е Валери Георгиев.

 

Разкритието разби редица женски сърца, предвид факта, че той бе най-харесваният мъж в последния за момента сезон на „Игри на волята“. Всички отзиви за него бяха изключително ласкави. Зрителите го оцениха като най-възпитания, скромен и интелигентен играч. Макар да се хареса на хората, преди да стане ясно коя е майка му, той така и не успя да се добере до финала.

 

Очевидно обаче като компенсация е успял да спечели сърцето на световноизвестната българска актриса Мария Бакалова. В риалитито Валери бе много близък с Мариела, но твърди, че ги е свързвало само приятелство.

 

Навръх Св. Валентин, Бакалова показа голям букет червени рози, към която написа името на любимия си. Той пък на свой ред показа снимка с нея, която изглежда е правена по време на зимна ваканция. Така бе разкрита мистерията около приятеля на 26-годишната българка, очаровала Холивуд.

 

За момента не е ясно нито откога датира връзката им, нито как са се запознали. Предвид факта, че от няколко месеца Бакалова снима филм в Гърция, често си идва у нас. Запознати твърдят, че и Валери е ходил в Гърция, където чувствата им се задълбочили. Връзката им е нова и двамата са лудо влюбени.

 

Предвид интереса на Валери към каскадите, не е изключено някой ден двамата влюбени да застанат заедно пред камерите. Всеизвестен е фактът, че Георгиев учи право в Софийския университет и възнамерява това да е професията му в бъдеще. Освен това си пада по всяко нещо, носещо адреналин. Състезател е по сноуборд, а и разкрива, че е правил всевъзможни неща, ускоряващи пулса на макс.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.