Синът на Рени й нанесе най-голямата болка!Певицата плаче неистово

https://goreshto.net/goreshto/sinat-na-reni-y-nanese-nay-golyamata-bolkapevicata-plache-neistovo/124967 Goreshto.net
Синът на Рени й нанесе най-голямата болка!Певицата плаче неистово

Рени изплака най-голямата си болка

В предаването „Преди обед“ поп фолк дивата се разплака от мъка. Причината е войната, която й е обявил по-големия й син Борис. Момчето е тийнейджър и не иска нито да чуе, нито да разговаря с майка си.

Преди година и половина 16-годишният тогава Борис напусна семейното жилище и отиде на живее на квартира, подмамен от парите на татко си.

„Баща му го настои срещу мен. Даде му пари и му взе квартира, за да живее сам“, сподели от екрана певицата.

Преди това тийнейджърът и певицата спретнали истинска война в дома си. Пандемията и свиването на разходите още повече влошили отношенията им.

Ако съдим по клипчетата и сторитата в социалните мрежи, Борис не излиза от дискотеките, налива се с алкохол и употребява модерния напоследък райски газ. Вероятно тренира упорито, защото от пухкавото момче няма и следа, а 17-годишният ученик се държи като мачо.

Рени замина за Израел с двете си деца, където трябваше да заживеят като семейство с бащата Борис Пилософ.Той така и не отеди при тях, а си хвана друга жена, която му роди момиченце.

Но докато той се готвеше за новото си семейство, Рени всеотдайно се грижеше за двете си момчета. Колегите помнят как тя ходеше заедно с тях на почивки и по участия, вместо да го прави с любовници, както много от колежките й.А за благодарност големият й син й обърна гръб.

„Ти избра път, по който никога не съм мислила, че ще поемеш. Но моята любов и загриженост никога няма да угаснат!Липсваш ми ужасно много и тази празнота никога няма да се запълни“, написа преди време опечалената Рени в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.