Синът на Софи Маринова отърва решетките! Лоренцо чист като сълза

https://goreshto.net/goreshto/sinat-na-sofi-marinova-otarva-reshetkite-lorenco-chist-kato-salza/132461 Goreshto.net
Синът на Софи Маринова отърва решетките! Лоренцо чист като сълза

На Лоренцо му се размина

Синът на Софи Маринова бе уличен като тартор на престъпна група, която прекарва мигранти през границата.Той бил мозъкът, който контролирал цялата операция.

Поне така заяви задържания за каналджийство Иван Станчев. 21-годишният общ работник в строителството твърдеше, че Лоренцо е шеф на кримигрупата.

Само че Станчев е осъден на 11 месеца условно,  а срещу Лоренцо не достигат доказателства.

Синът на певицата бе погнат в края на 2022 година, когато граничари залавят Иван Станчев с девет сирийски бежанци край Русокастро.

Пред разследващите Иван разказва, че Лоренцо го взел от строителния обект в столицата, качил го в колата си и го закарал в село Дебелт. Там му дал ключ на джип  и му показал местонахождението, откъдето да вземе сирийските бежанци и да ги върне в столицата.

Оттам щели да ги поемат други каналджии и да ги изкарват за Германия.Иван качил сирийците, но Лоренцо забравил да каже, че има пункт на Русокастро, където го залавят.

В края на краищата в думите на Иван, че е замесен  и Лоренцо, няма истина. Или поне разследващите не са открили доказателства. В резултата прокуратурата снема обвиненията срещу Лоренцо.

А Иван, ако стъпи накриво, очакват го решетки.

„Излиза, че Лоренцо е чист като момина сълза. Вероятно и той  е замесен, ама мама Софка пак го отърва, както преди време правеше с мъжа си Гринго“, коментират в нета.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.