Синоптичката Лора Георгиева забърса баджанак на Благо Джизъса

https://goreshto.net/goreshto/sinoptichkata-lora-georgieva-zabarsa-badzhanak-na-blago-dzhizasa/110055 Goreshto.net
Синоптичката Лора Георгиева забърса баджанак на Благо Джизъса

Синоптичката на Нова Лора Георгиева има нов мъж до себе си

Лора не може да се оплаква от ухажори, но тя не приема кого да е в кревата си. Брюнетката не може да бъде с мъж, който не е милионер.

Тя е вдовица на бизнесмена Боби Манджуков, който бе разстрелян преди няколко години.От него има 10-годишна щерка, като всичките  й връзки са все с имотни мъже.

Доста време Лора търсеше подходящия мъж. Тя пускаше все по-предизвикателни снимки по мрежата от които ясно си личеше, че си търси подходящия.

С днешна дата може да се каже, че сбъдна мечтата си. Синоптичката завъртя главата на бизнесмена Лазгин Маджид. Той  е богат, а фирмата му работи със закусвални от Америка.

Лазгин Маджид имаше дълга връзка, почти седемгодишна, с бившата жена на Благо Джизъса-Христина Витанова. Бившата гимнастичка роди две деца на шавливия ритнитопковец.

Маджид също не остана верен на Христина. Когато бе във връзка с нея, пърхаше и по други жени, като не спираше да я кичи с рога. Въпреки лукса и екскурзиите в чужбина, на които я водеше, Христина най-после скъса с него. Или на него му омръзна и я замени с поредната.

Дали Лора Георгиева ще успее да го кротне или отново ще митка по чуждо, само бъдещето ще покаже.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.