Скандал! Ютубърът Станислав Цанов крие пе*верзна любов с мъртъв по*но актьор

Бившите колеги на екс водещия от тв “Алфа” били потресени от мръснишки чатове и извратени клипове на служебния му компютър

https://goreshto.net/goreshto/skandal-yutubarat-stanislav-canov-krie-peverzna-lyubov-s-martav-pono-aktyor-2/132498 Goreshto.net
Скандал! Ютубърът Станислав Цанов крие пе*верзна любов с мъртъв по*но актьор

Бившите колеги на екс водещия от тв “Алфа” били потресени от мръснишки чатове и извратени клипове на служебния му компютър

Отвратително перверзна тайна крие авторът на влог в YouTube Станислав Цанов. Имитиращият мачовска визия и напърчени бицепси отворко бил дългогодишната мъжка играчка на починалия при неизяснени обстоятелства през м. май 2020 г. порно актьор Алекс Ломски. За това алармира една от последните му приятелки, която дори живеела на семейни начала с него. Пожелалата анонимност дама заяви, че съвсем наскоро разглеждала лаптопа на мъртвия си партньор, който планирала да пусне за продажба.

 

Докато чистела файлове, тя се натъкнала на кадри, които въображението и на най-закоравелия секс рецидивист не би могло да опише. Там Цанов се бил дегизирал с леопардов корсет, мрежести жартиери и камериерска престилка, и позирал в поза “партер” с (молим за извинение) вибратор, набучен в ануса. На други клипове журналистът въртял орални ласки на двама неизвестни джентълмени в зряла възраст и солидни космати шкембета, най-вероятно поканени от Ломски на содомитско парти с райбер и свински опашки. В галерията се мъдрели фотоси как покойният Алекс седи дибидюс гол на стол, а Цанов му миел краката в пълен с пяна леген. По всичко си личало, че визуалните кадри не са дело на папарак, а старателно подготвени сюжети, които известният с фотографското си хоби Ломски увековечил. Нищо чудно и да ги е продавал на зажаднели ч*киджии в мрежата, предполага дамата, изпратила го по последния му път.

 

Видеата и снимките носили дати от 2017, 2018 и 2019 г., което говори не за инцидентна забежка, а за срамна и старателно потулвана паралелна педерастка любов на Алекс със Станислав Цанов, коментира последната жена на порно актьора. От уважение към паметта му тя отказа да ни предостави за публикуване кадрите, но ни ги показа, а ние се уверихме с очите си за мръснишкото хоби на ютубъра.

 

Извратените отношения между двамата били крити в дълбока секретност, най-вероятно защото по онова време Цанов бе все още водещ в партийната телевизия “Алфа” и раздаваше морал от екрана, възхвалявайки традиционните семейни ценности.

 

По същото време той се отдавал на меко казано изчанчени и крайно осъдителни в морално отношение връзки с мъже, един от които бил и Алекс Ломски, който нашумя в родния хайлайф като екранна порно половинка на руската бръмчалка Еделвайс, двамата дори гастролираха във филмите за възрастни, продуцирани от Чичолина.

 

Бивши колеги на Цанов от телевизия “Алфа”, до които се допитахме, споделиха, че никога не са виждали ексводещия с жена до себе си, което наливало вода в мелницата за клюки, ширещи се из нюзрума. За сметка на това те на няколко пъти били сюрпризирани от присъствието на здравеняци, правещи компания на водещия в студиото, докато той монтирал репортажите си. Станислав ги представял като “авери от фитнеса”, но за никого не било тайна в какво точно са се състояли тренировките им.

 

Пожелал анонимност редактор от конкурентна телевизия пък си припомни как Цанов не пропускал повод да се отърка в него докато двамата отразявали събитие “на терен”. Водещият на “Напред и нагоре” използвал блъсканицата от журналисти за да опре еректиралия си член в тялото на колегата, без да му пука за скандала който предизвиква. На изпълнения с укор поглед, отправен от неволно ощастливения медиен работник, Цанов смигал дяволито и подканящо.

 

Връх в двойния стандарт на водещия се оказали чатове, открити на служебния му компютър, месеци след като Цанов бива позорно изгонен по подозрения за кражба на пари. Разпечатките сочели убедително, че той е гей и че търси сексуалните си партньори във фитнес залите. Под претекст, че го наемат за персонален треньор, заможни мъже са ползвали сексуалните му услуги. Станислав предпочитал пасивната роля, ето защо си избирал физически силни и здрави мъже. Отвращавал се от феминизираните гейове, мразел травеститите, защото виждал в тях конкуренция. Имал мазохистични наклонности в секса. Когато все пак осъществявал сексуални контакти с жени, предпочитал отново физически едри, властни и садистично настроени партньорки. От тях очаквал да го обладават анално с вибратори и откликвал на онлайн обяви от дами, които били готови да плащат за подобни игри, разказват IT експерти, източили данните от телевизионния лаптоп, на който Цанов монтирал предаванията си.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.