Скандално!Новият ерген ще избира полуголи моми(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/skandalnonoviyat-ergen-shte-izbira-polugoli-momisnimki/113739 Goreshto.net
Скандално!Новият ерген ще избира полуголи моми(Снимки)

Новият сезон на „Ергенът“ обещава повече лукс  и голотии

Вече е ясен новият кандидат, който ще търси булка пред очите на цяла България. Това е бизнесменът Александър Младенов, около чиято личност се завъртяха доста пикантни клюки.

Не е ясно и къде ще е местото на новото риалити, трето поред. Предишните две бяха в тузарски комплекси в Турция, за новото се мълви, че ще е на супер екзотично място, но в Гърция. От продукцията нито са потвърдили, нито отрекли горещият слух.

Но снимките, които изтекоха в нета, наистина навяват мисъл за разкош и дори за прекомерен лукс.

Кандидат булките ще разполагат със собствен басейн, където да се пълцикат и показват баджаци, за радост на зрители и на новия ерген.

„Ама това да не е филм за възрастни, че да показват телесата си“, веднага скочиха моралистите.

Имението ще е изцяло обърнато към морския бряг, а градината ще навява разкош и свежест, където ще се случват романтичните срещи и не толкова изтъкани от романтика.

Друга изненадваща придобивка ще е хеликоптерната площадка. Според слухове, от кухнята на продукцията, мераклийките за сърцето и ръката на ергена ще я използват за екстремни изживявания и пътешествия във висините.

Най-вероятно луксът в имението е нещо, с което богаташът, ерген номер три, е свикнал. Но дали кандидатките да му станат годеници, ще са златотърсачки или по-друг тип моми, тепърва ще видим.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.