Сладникаво, че чак горчи: Ергенът Алек се пъне да се покаже мъж, не спира да мляска Царина!

https://goreshto.net/goreshto/sladnikavo-che-chak-gorchi-ergenat-alek-se-pane-da-se-pokazhe-mazh-ne-spira-da-mlyaska-carina/138114 Goreshto.net
Сладникаво, че чак горчи: Ергенът Алек се пъне да се покаже мъж, не спира да мляска Царина!

Малко сладникаво става поведението на ерген номер три Алек Младенов

След като заряза, като „барани яйца“, баш на финала двете влюбени в него гърли Магдалена Томова и Надежда Вишева, той се покри. Ама толкова надълбоко, като хомяк, който се притеснява някой сокол да не го грабне от дупката.

След като му тръгна име, че е Мамин Алек  и каквото заповяда властната му майка Ксения Младенова това се случва, той реши да се прави на мъж ,който не е чехлю.

А най-вече реши да изчисти имиджа си, защото плъзнаха и слухове, че повече харесва мъже, затова така постъпи с финалистките, които заряза с видео.

Та в тази връзка Алек Младенов не спира да се появява, де що има светски събития, с новото си гадже Царина Рускова. То не е позиране, мляскане по улиците, прегръщане, все едно още си фантазира, че е в „Ергенът“ и целува всички моми на конвейер.

Макар Царина да е „дърта“, на 37 и по-голяма от Алекчо, за нея мама Ксения мълчи. Ами мълчи, защото адвокатката е червива с пари и луксозната къща в затворения морски курорт Созополис, и грамадната яхта са само част от богатството, което момата притежава.

„Много тъжно, че го даваше толкова отворен, разбиращ ,благороден, какво ли не в „Ергенът“ Алек Младенов.

А какво се оказа, залита по богатички жени, дори да са му какички. Е, това в един момент може да му изиграе лоша шега, защото който преследва само парите, нищо добро не вижда“, коментират ергена беглец в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.