След 20 години заедно: Лео Бианки каза „да“ на своята Лучия

https://goreshto.net/goreshto/sled-20-godini-zaedno-leo-bianki-kaza-da-na-svoyata-luchiya/137476 Goreshto.net
След 20 години заедно: Лео Бианки каза „да“ на своята Лучия

Лео Бианки удържа на думата си  и вече е семеен мъж

 Топ готвачът, който върти една от най-известните пицарии в столицата и неговата Лучия са вече законни съпруг и съпруга.

Сватбата била за чудо и приказ, в родната на двойката Италия. Те се венчали в средновековен замък, близко до родните им места.

Двамата са двойка от двадесет години, но най-после решили да узаконят връзката си. Те имат и двама сина близнаци-Матеа и Николо.

Именно момчетата им имали най-голяма заслуга това да се случи. Те не спирали да натякват на

родители си, че майките и татковците на приятелите им били женени и това бил катализатор на решението на младоженците да минат под венчило.

Вчера Лео сам се похвали в социалната мрежа, че с неговата Лучия вече са законно женени.

Преди да срещне Лучия, зевзекът многократно е признавал, че бил доста палав на младини. Той пиел, друсал се и сменял жените една след друга.

Освен това правел огромни бели и се забърквал все в каши. Но след като срещнал любовта на живота си, нещата коренно се променили.

Днес той е един успешен бизнесмен, който има любима жена до себе си и двама сина. А новото семейство обещава да направи и втора сватба в България, която вече е втората им родина.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.