След 3-годишна пауза: Мегз с неочаквани разкрития за Седмица на модата!

https://goreshto.net/goreshto/sled-3-godishna-pauza-megz-s-neochakvani-razkritiya-za-sedmica-na-modata/50767 Goreshto.net
След 3-годишна пауза: Мегз с неочаквани разкрития за Седмица на модата!

Мегз се завръща на големия моден подиум с изненада!

С голяма изненада Миглена Каканашева - Мегз се завръща на Седмицата на модата в София. От три години дизайнерката не беше участвала на дефилето, но ето, че ще го направи с гръм. При това тя разкри и основната идея на завръщането си, която е повече от благородна: "Искам да ви кажа, че за пръв път след 3 годишна пауза ще се завърна на Българската модна сцена. На 28.02 2017 спечелих Златна Игла за “Най-добър моден бранд” и тогава спрях да представям. Казах си, че ще изляза отново когато настъпи нов етап в кариерата ми и в усещането ми като творец изобщо. Сега този етап дойде. Днес беше конференцията на Седмица на модата София Есен 2019. Противоположно на колегите ми дизайнери, обаче, аз не говорих за това какво може да се очаква от нас като бранд на представянето ни. Вярвам, ясно е, че от нас винаги може да очаквате неочакваното. Представянето ни ще бъде безкрайно различно и емоционално. Използвах времето си, както искам сега да използвам и пространството си в социалните мрежи, за да обърна внимание на една съвместна социална кауза. За пръв път Sofia Fashion Week освен да представи блясъка и красотата на българския моден живот. Освен да подкрепи българския моден бизнес, ще застане зад социална инициатива. Тук искам да благодаря безкрайно много на организаторите на събитието за това, че им дреме. Това е много важно и се надявам да зарази повече хора. Каузата ми #АКТИВНОДОБРО ще събира ненужни, но нови или много запазени вещи по време на 4те дни на седмица на модата. За целта на събитието ще бъдат разположени големи кошове със знак #АКТИВНОДОБРО, в които всеки ще може да остави вещите си. АКТИВНО приканвам и от тук всички, които ще бъдат гости на събитието или просто са от София да сортират всичко ненужно от жилищата и живота си и да направят ДОБРО като го дарят в нашите кошове. Всички събрани вещи ще бъдат продадени на символични цени в социалните мрежи като част от кампанията. А всички събрани пари, както винаги, вие ще решите на кого да дарим", обяви Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.