След „Ергенът“ Евгени се връща в родния си Пловдив, за да се венчае за…

Връща се в Пловдив след шоуто. Мълвата носи, че ще се жени за Елена

https://goreshto.net/goreshto/sled-ergenat-evgeni-se-vrashta-v-rodniya-si-plovdiv-za-da-se-venchae-za/54386 Goreshto.net
След „Ергенът“ Евгени се връща в родния си Пловдив, за да се венчае за…

Връща се в Пловдив след шоуто. Мълвата носи, че ще се жени за Елена

В епизод от шоуто „Ергенът“, Евгени Генчев лично сподели, че е гледал две чужди деца.

 

Той живеел с жена, която имала две деца. Това се случило малко преди да приеме да участва в риалитито. Не крие, че в началото му било много трудно, но допълва, че проблемите постепенно се изгладили и именно тази връзка го превърнала в човека, който е днес.

 

Макар, че изслушва внимателно всичко споделено от претендентките за сърцето му, той трудно споделя подробности за себе си. Изключение в това отношение прави само Елена, която тази година минава за най-интелигентната участничка в шоуто, наред с пухкавелката Пам Велидис.

 

Той толкова се отпусна пред Елена, която хвърли горнището на банския си и плува в басейна по ци*и, че й разказа за връзката си с жена с две деца, малко преди да влезе в шоуто. От bTV разбира се са монтирали записа като са изрязали част от споделената от него информация. От разказа му обаче става ясно, че никак не му е било лесно да се справи с двете чужди деца. Чувствал се притеснен и изпитвал сериозни отношения в общуването с тях в началото.

 

Вложил много такт и умения и в крайна сметка успял да се сближи с малчуганите. Когато се запознал с въпросната дама, бил на 28-29 г. Разкрива, че предвид факта, че не бил узрял за такова приключение, му било много трудно. Тъй като имал желание обаче да се пребори с това, несъзнателно се вкарал в проблематична ситуация. В крайна сметка се стигнало до там, че децата го търсели за съвети, а и той самият научил много от тях. Връзката на Евгени с майката на тези деца, била дълга и сериозна, а раздялата – трудна.

 

След откровеното излияние, Елена награди Евгени с целувка. Преди влизането му в шоуто, Евгени подготвял завръщането си в родния Пловдив. Той възнамерява да се установи в наследствената къща, в която живял, след като навършил 10-годишна възраст. Там е всичко, с което е свикнал, липсва му само „стопанката на дома“, която се надява да намери в шоуто. Елена пък се надява, че може да е достойна стопанка на пловдивската къща.

 

Татуираната редакторка също като него е от Пловдив, но дълго време е живяла в чужбина. Върнала се от Берлин в България, след като брат й изгубил детето си. Тъй като трудно се справял с тежката загуба, се наложило да се върне, за да му помогне да излезе от тежката депресия.

 

Изглежда Евгени вече е готов да се задоми, стига да има жена, която да му роди наследници. Малко след излъчването на епизода с откровения, тръгна мълвата, че пианистът възнамерявал да вдигне сватба с Елена след два месеца. Твърди се, че именно тя е победителката в риалитито, получила годежен пръстен от него.

 

Двойката обаче няма право да съобщи за връзката си преди финала на сезона. Поради тази причина влюбените помолили за максимална дискретност сватбената агенция, която организира събитието. Те планират сватбата да се състои в родния им Пловдив. Засега не става ясно дали това е поредният безпочвен слух или е истина, но с времето ще се разбере.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.