След като Алек Младенов избяга от „Ергенът“ с мама!Ето какъв сакатлък докара на шоуто

https://goreshto.net/goreshto/sled-kato-alek-mladenov-izbyaga-ot-ergenat-s-mamaeto-kakav-sakatlak-dokara-na-shouto/136754 Goreshto.net
След като Алек Младенов избяга от „Ергенът“ с мама!Ето какъв сакатлък докара на шоуто

Алек Младенов си спечели славата на пъзльо, когото мама командва

Особено като остави двете финалистки като „барани яйца“ накрая на шоуто и не избра нито една от тях. Но вероятността да си остане последния ерген в историята на шоуто „Ергенът“ е наистина огромна.

Защото няма да има четвърти сезон на „Ергенът“. Не че няма висок рейтинг или не се гледа от любителите на скандалите и любовните интриги.

А заради по-тривиална причина. И тя е, че депутатите забраниха по медиите да се рекламира хазарта и така те губят милиони левове. Резултатът веднага се усети в опразнените каси. Които средства не могат да се компенсират, заради което следват съкращения на персонал, но и на предавания.

След като направили съкращенията в бюджета, шефовете на Би Ти Ви решили да рязнат и  най-скъпото перо, а именно любовното риалити.

Другата причина била, че интригата падала още със старта на предаването. Понеже имало къртица, която издавала хода на шоуто и коя мома печели надпреварата.

И така плужекът Алек Младенов не само съсипа двете финалистки, които го обожаваха, но и шоуто „Ергенът“.

От телевизията обаче не са обявили официално, че няма да има четвърти сезон на „Ергенът“.И в момента тече кастинг. Но това, че има кастинг никога не означава, че и шоу ще има. Остава надеждата, че в  бъдеще все пак любовно предаване ще има.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.