След като изпаднала в черна дупка, Глория стигнала до приема на транквиланти

Озовала се в черната дупка след тежка бременност и раждане

https://goreshto.net/goreshto/sled-kato-izpadnala-v-cherna-dupka-gloriya-stignala-do-priema-na-trankvilanti/54110 Goreshto.net
След като изпаднала в черна дупка, Глория стигнала до приема на транквиланти

Озовала се в черната дупка след тежка бременност и раждане

След като преди 26 години Глория станала майка и била връхлетяна от тежка следродилна депресия, се наложило да бори мъчителните емоции с транквиланти.

 

Често плачела и изпадала в безпричинна тъга и отчаяние. В продължение на часове гледала в една точка и нямала желание и енергия за нищо, дори да пее. Сънувала и кошмари, а когато бившият й съпруг композиторът Илия Загоров правил опити да я успокои, кресвала: „Не искам да пея, не искам да виждам хора и сцена!“.

 

Повече от година тънела в състоянието, породено от тежката бременност и раждане. Това става ясно от книгата на д-р Емилова „Гладната революция“, в която са включени общо 25 истории на нейни пациенти.

 

Глория предполага, че забързаният начин на живот, който породил безконтролно хранене, са причината за 25-те килограма, които качила по време на бременността. Заради желанието й да е на сцена, не отказвала участие, понякога имала дори по две на ден. Килограмите й се запазили и след като родила Симона през 1996 г.

 

Година след раждането, когато се опитала да се върне отново на сцената, се сблъскала с негативно отношение от страна на медии и публика. Положението й било допълнително влошено от липсата на енергия и постоянния стрес.

Един ден случайно попаднала на книгата на Емилия Ковачева „Гладът – приятел и лекарство“, в която била включена изповедта на д-р Емилова, разказваща личната си история и твърдяла, че с глад се лекува и депресията, съпътстваща хора със здравословни проблеми и наднормено тегло.

 

Тя отива в клиниката на д-р Емилова с висока температура и торба лекарства, сред които и транквиланти. Носела ги навсякъде със себе си. Д-р Емилова моментално изхвърлила цялата торба с лекарства в коша, включително и антибиотика и убедила певицата да й се довери. Следвайки напътствията й, звездата на фолка се почувствала по-добре още на втория ден. На десетия ден тя вече се била избавила от 10 килограма. След едномесечния престой там се чувствала като преродена, от следродилната депресия нямало и следа.

 

Връщайки се обратно към живота си в София, Глория записва със замах и лекота албум с 12 песни. Става въпрос за албума „12 диаманта“, който е златен по продажби. Оттогава тя поне веднъж годишно прилага метода за гладолечение на д-р Емилова и е в блестяща форма.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.