След като отърва затвора: Готвят секира за Тачо на Жени Калканджиева!

https://goreshto.net/goreshto/sled-kato-otarva-zatvora-gotvyat-sekira-za-tacho-na-zheni-kalkandzhieva/117299 Goreshto.net
След  като отърва затвора: Готвят секира за Тачо на Жени Калканджиева!

Жени Калканджиева и Стефан Манов се порадваха на свободата, ама за кратко

Те си отдъхнаха, защото мъжът на Шестата по хубост в света няма да търка наровете. Понеже от ефективна присъда от три години и половина съдът я намали на година и половина условно. Успокоени, Тачо и Жени не очакваха този страшен удар.

Той обаче дойде от очакваното място.Битият от Тачо съсед –Георги Василев сподели, че не се е примирил, а ще се бори докрай. Василев е категоричен, че с адвокат Димитър Марковски ще направят всичко, за да си получи Тачо заслуженото. Колкото пари, нерви и време да му коства, той няма да остави нещата наполовина, а ще докаже, че и у нас има справедливост.

Той завежда частно дело и щом съдът е оправдал мъжа на Жени Калканджиева, те ще трябва да дават пари.

„На мен тези пари, които те ще броят, не ми трябват. Ще ги дам в дом за деца в неравностойно положение или дом за възрастни хора. Искам да се разбере най-накрая, че престъпниците трябва да си получават заслуженото, колкото и известни да са“, закани се битият Василев.

Георги Василев сподели още, че преди дни Тачо качил във фейса как празнува и пирува на яхта отърваването от затвора. Но скоро след това я свалил.

„Нека да танцува и пирува човекът, скоро ще му се стовари над главата такова чудо, което не е очаквал“,категоричен е  битият съсед.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.