След като се о@аха тотално, Гущерови просят внимание в ефир!(Показват и малката щерка-снимки)

https://goreshto.net/goreshto/sled-kato-se-o-at-aha-totalno-gushterovi-prosyat-vnimanie-v-efirpokazvat-i-malkata-shterka-snimki/144225 Goreshto.net
След като се о@аха тотално, Гущерови просят внимание в ефир!(Показват и малката щерка-снимки)

Доживяхме Светлана и Християн Гущеров да просят директно внимание в ефир

След като стигнаха дъното във всичко, „горкото“ семейство иска да изпроси внимание от зрителите, на всяка цена. Дори показват най-малката си дъщеричка Валентина в ефир.

А беше време, паметта ни не е толкова къса, когато Светлето се кълнеше, че няма да покаже нито едно от четирите си деца, нито ще ги използва за пиар. Това щяло да се случи едва когато се дипломират от гимназията.

Правилно го е казал народа „голям залък лапни, голяма дума не казвай“. Явно Гущерови искат да привлекат симпатии към себе си, като дори „жертват“ за каузата и децата си, само и само да получат желаното. Тази събота те сядат срещу водещата Алекс Сърчаджиева в предаването „Животът по действителен случай“.

Хриси или още наричан галено от жена му Мечо, не само ще говори за любовта си към бившата плеймейтка, но и за влошените отношения с татко му Добромир Гущеров.

За да ожали още повече аудиторията, Християн дори ще пусне някоя и друга сълза. И ще заяви хлипайки, че той копнее за близост  и обич, а „бездушния“ му татко не иска да вижда не само него, а и внуците си.

Според слухове от кухнята Християн ще представи и Светлана с ореол на светица, но зрителите едва ли ще се вържат на въдицата им.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.