След като уби баба си Виолета Донева: Ето какво направи внучката й!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/sled-kato-ubi-baba-si-violeta-doneva-eto-kakvo-napravi-vnuchkata-ysnimki/54131 Goreshto.net
След като уби баба си Виолета Донева: Ето какво направи внучката й!(Снимки)

Ивет Стайкова продължава да е следствения арест

Ивет Стайкова зверски уби баба си, кинолегендата Виолета Донева в дома й, на 22 октомври миналата година. Тя била душена и наръгана многократно с нож. За това сигнализирали нейни комшии, които не я били виждали от няколко дни.

Съдът отказва да промени мярката за неотклонение на Ивет Стайкова. Преди броени дни, на последното заседание на съда, убийцата заяви: „Не ми пука!“.

Това стана, след като магистратите отново я оставиха в съда.

Въпреки че е обвинена в най-тежкото престъпление, а именно убийството на собствената й баба и то по доста мъчителен начин, внучката се явява на изслушването в съда винаги широко усмихната, без следа от разкаяние.

Тя е  и тотално променена. От яркочервената й коса няма и помен. 18-годишната девойка вече е с променен цвят на косата-руса с тъмни краища.

За известно време внучката на актрисата е била в държавната психиатрична клиника в Ловен, след което отново е върната в ареста.

Там различни специалисти са се опитали да разкрият какво е психичното й здраве.Целта на експертите е да установят дали Ивет Стайкова е била адекватна по време на убийството на баба си и дали е осъзнавала деянието си. От тази експертиза пред съда ще стане ясно дали убийцата ще бъде изпратена в затвора или в психиатрична клиника за лечение.

Както стана ясно, Ивет е употребявала наркотици от невръстна възраст. Тя е правела два опита за самоубийство и се е лекувала в различни клиники.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.