След като въдвориха Маргарита Михнева в психиатрия, се наложи дъщеря й да се прибере спешно от Швейцария

Бившият й съпруг също помага за лечението й

https://goreshto.net/goreshto/sled-kato-vadvoriha-margarita-mihneva-v-psihiatriya-se-nalozhi-dashterya-y-da-se-pribere-speshno-ot-shveycariya/124183 Goreshto.net
След като въдвориха Маргарита Михнева в психиатрия, се наложи дъщеря й да се прибере спешно от Швейцария

Бившият й съпруг също помага за лечението й

След тежък нервен срив и отключено параноидно биполярно разстройство, известната журналистка Маргарита Михнева, е прекарала Коледа в психиатрията на Александровска болница. Не е ясно докога ще остане там, след като е била въдворена по спешност на 22 декември. По всяка вероятност ще остане поне няколко седмици. Тъй като телефонът й е отнет, единствено най-близките й хора имат контакт с нея.

 

След като смущаващата новина бе тиражирана първоначално от сайта „Афера“, след това бе потвърдена и от още няколко източника, сред които и бившият съпруг на журналистката Петър Михнев, който от години е в лоши отношения с нея. Той допълва, че се е наложило дъщеря им да си дойде, за да й помага, тъй като преживява труден момент. Припомняме, че преди време той дори съди Маргарита, за да спре да ползва фамилното му име, но към днешна дата също помага за лечението й.

 

Близка до легендарната журналистка разкрива, че в последно време се държала абсолютно неадекватно, а преди няколко седмици състоянието й видимо се влошило. Твъдяла, че я следят и искат да я ликвидират, дори подала жалба в Прокуратурата. Твърдяла, че я следят и искат да я ликвидират и посочила конкретни лица, които уж я заплашвали. Била като обезумяла, изпадала в плач и често сменяла настроенията, заради което се наложило дъщеря й да се прибере от Швейцария. Неда също забелязала, че в последно време майка й звучала доста странно, така че се наложило Маргарита Михнева да бъде въдворена в психиатрия.

Към днешна дата журналистката е на тежки успокоителни, които би трябвало да подобрят психическото й състояние. Изолирана е и й е забранено да общува с хора.

 

Първите сигнали за случващото се с нея дошли още около 12 декември, когато журналистката започнала да пише на свои познати, че животът й е в опасност и била заплашвана с убийство. 

Като основен източник на заплахите към нея тя сочела Тони Иванов – Парфюма и живееща във Варна бизнес дама Ивана Денчева – Хюнгербюлер, която според думите й била дългогодишна любовница на Парфюма. По време на европейското му издирване от българската прокуратура, Иванов се укривал именно в апартамента на бизнес дамата в Мадрид, Испания.

 

Припомняме, че Парфюма бе издирван от родната прокуратура по разследване на заговор „срещу държавата“, което пък започна в последните седмици от управлението на Иван Гешев в ролята му на главен прокурор. В него Парфюма и още няколко души бяха обвинени, че с пари на убития в ЮАР Красимир Каменов – Къро, са подготвяли заговор за дискредитация на няколко висши прокурори и полицаи. Впоследствие Парфюма се прибра в България, като след като прекара 24 часа в ареста, бе освободен под гаранция.

 

Според твърденията на Михнева, през последните няколко седмици Денчева-Хюнгербюлер умишлено дала личния й телефонен номер на Парфюма, който пък й се обаждал неколкократно с директни заплахи за живота й. Михнева дори разказвала пред свои близки, че Парфюма й се обаждал неколкократно с директни заплахи. Според разказите на Михнева пред нейни близки, Парфюма отишъл директно на домашния й адрес на ул. „Оборище“, където й заявил в прав текст, че ще я унищожи и ще й счупи ръчичките, както и тези на дъщеря й.

В резултат на цялата тази история психическото състояние на журналистката се усложнило рязко и по този повод Михнева подала сигнал до градския прокурор Илиана Кирилова, в който в доста сбъркан текст изложила страховете си. 

 

На 21 декември, когато подава сигнал до Прокуратурата и е разпитана от прокурор от СГП, Михнева подава сигнал по телефона до редактор на Уикенд и го уведомява, че е заплашвана и в момента я разпитва прокурор. Дори изпраща подадения сигнал до редакционната поща на изданието. В него журналистката информира за ОПГ в района на „Оборище“, която я заплашва с убийство и цитираме: „Нено Димов – бивш министър на околната среда, Настимир Ананиев –  сменил сума политически партии, сега в ПП, Васил Цолов – бивш кмет на район „Оборище“, Георги Кузмов – настоящ кмет на район „Оборище“ и… отвсякъде наднича Лорер“

 

„Предполагам, че всичко идва от факта, че „Лукойл“ е вече продаден на американците и изиграни останаха групата „Капитал“. За сведение тази информация ми сподели лично моята приятелка Анелия Атанасова, бивша съпруга на генерал Атанас Атанасов. Благодарение на интригите на генерала, тя загуби българското си гражданство и днес работи за ЦРУ. Атанас Атанасов провокира бившата си жена Анелия Атанасова, за това, че той се изказа по телевизията, че се грижил за децата в Америка. Анелия настояваше да направя интервю с нея за това, че децата не бива да бъдат замесвани и употребявани в политиката. Всички отказаха да публикуват това интервю“, пише още в хаотичния си сигнал до прокуратурата Михнева.

 

Според близки на журналистката психическото й състояние е влошено в резултат на терапиите срещу рак. Припомняме, че Михнева се бори с второ онкологично заболяване и е категорична, че се чувства на ръба на силите си. по всяка вероятност агресивното вливане на медикаментите е причинило сривът в психиката й. Освен това станало ясно и че е с критично ниски нива на витамин В12.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.