След като видя това фото: Михаела Филева потъна в сълзи!

https://goreshto.net/goreshto/sled-kato-vidya-tova-foto-mihaela-fileva-potana-v-salzi/142369 Goreshto.net
След като видя това фото: Михаела Филева потъна в сълзи!

Михаела Филева не спира да демонстрира, че вече е забравила старата си любов

Само че след като видя това фото в нета Мишето потъна в сълзи, твърдят нейни приятелки, които трудно я успокоили.

И това била снимката на старото й гадже Павел от разпадналия се дует Павел и Венци Венц. На нея певецът се показа от морската си почивка, където е с любимата си Кристина Нгуен и майка си. Настоящата любима на рапъра, която е с виетнамски корени, е наистина ослепителна, а двамата са заедно от дълго време.

„Именно това фото тя съсипа деня и скапа настроението на Михаела. Като ги видя заедно, избухна в сълзи, защото още не може да  забрави старото си гадже“, разкри близка приятелка на младата певица.

Да, Павел е голямата любов на Михаела Филева и това тя никога не го е крила. Когато бяха двойка, певицата затрупваше нета с общите им снимки с Павел Николов. И досега не стана ясна причината за раздялата им.

Но от около две години Михаела има сериозен приятел, поне така твърди тя. Той обаче „няма честта“ да бъде показван по мрежата, певицата никога не се е щраквала или показвала с актуалното си гадже.

Мнозина се питат дали той не е само в нейната глава и дали изобщо съществува. Други обаче са категорични, че е по-.добре да постъпва така, за да не бъде урочасана любовта им от зли очи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.