След поредната пиянска изцепка: Ето къде се скри Явор Бахаров!

https://goreshto.net/goreshto/sled-porednata-piyanska-izcepka-eto-kade-se-skri-yavor-baharov/138884 Goreshto.net
След поредната пиянска изцепка: Ето къде се скри Явор Бахаров!

Явор Бахаров си остава непоправим, въпреки че скоро чукна 39

След представление в морския град, той се отдал на запой с колеги, за да отбележи паметно рождения си ден, който бе на 12 юли.

Но до един момент аверите купонясвали с него из бургаските заведения,след което го оставили да си допива и докитучва до откат. Силно натряскан, актьора заспал на една от пейките в парка на Бургас.

Загрижени минувачи го съжалили, защото той бил по боксерки и чорапи, и извикали линейка. След като се посвестил, инатливия брат на Захари Бахаров отказал да се качи и да бъде прегледан в болницата.

След поредната издънка Явор Бахаров си починал на вилата и решил да отпраши за слънчева Гърция. Оттогава актьорът не спира да залива социалната мрежат със снимки от красивото гръцко крайбрежие и чистата вода, в която плуват лебеди.

От тях става ясно, че с него е и любимото му куче, което няма на кого да остави да се грижи в столицата.

Това подсказва на потребителите на нета, че приятелката му Рая Пеева също е с него. Въпреки трусовете във връзката им, заради залитането на Явор по дрогата и алкохола, актрисата е неотлъчно до своя любим.

Дори наскоро заяви твърдо, че иска да става майка и баща на отрочето й да е пиянката Явор Бахаров.

Поредното афиширане, че иска да има бебе, допълнително стресирало Явор Бахаров, който изобщо не бил готов за подобна отговорност, коментират близки до двойката.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.