След потопа в Царево: Какво се случва с Данчето Христова?

https://goreshto.net/goreshto/sled-potopa-v-carevo-kakvo-se-sluchva-s-dancheto-hristova/116362 Goreshto.net
След потопа в Царево: Какво се случва с Данчето Христова?

Навръх юбилея си Данчето Христова изчезна

Днес естрадната легенда става на 80. Но ден след потопа певицата спря да вдига телефона си, а феновете й с право се притесняват. Именно морското градче Царево, където е вилата на звездата, потъна под вода. И то точно в квартал „Василико“,който бе напълно отрязан от света и остана под вода.

От години ветеранката има къща в култовото градче по Южното ни Черноморие,което бе застигнато на 5 септември от чутовно наводнение.

Интензивното застояване е една от причините за буйството на стихията, отнесла всичко по пътя си и отнела човешки животи.

„Гледката към морето ми се скри. По план трябваше да има алеи за разходки, но всичко се промени, презастроиха всичко. Изникнаха много нови къщи пред моята и закриха гледката ми“, оплака се миналата година любимката на покойния кубински лидер Фидел Кастро.

Колежки на певицата обаче смятат, че Йорданка Христова е напуснала морския си дом преди голямата стихия. И в момента е в трескава подготовка за юбилейния си концерт, както и по завършване на мемоарната си книга. Нея почитателите й я очакват с огромно нетърпение.

В книгата естрадната легенда обещава да разкрие дълго пазени тайни от личния си живот и от бляскавата си кариера на сцената.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.