След раздялата: Ивана ближе рани, Благой нахилен, не му дреме!

https://goreshto.net/goreshto/sled-razdyalata-ivana-blizhe-rani-blagoy-nahilen-ne-mu-dreme/125964 Goreshto.net
След раздялата: Ивана ближе рани, Благой нахилен, не му дреме!

На Благо Джизъса наистина не му пука от нищо!

Нахиленият ритнитопковец призна, отново с широка усмивка, че двамата с Ивана Главчева са скъсали. Това било окончателното решение и на двамата екс влюбени. И така „жената на живота“,“голямата любов“ на Благой Георгиев се оказа поредната ню-ню.

Не ни е чак толкова къса паметта, когато Благо Джизъса обикаляше медиите да тръби, че щерката на Ванко 1 била неговата голяма, истинска, велика и каква ли не любов. И той бил луд по нея, тичаше след момичето упорито, като куче, докато го свали и тя си легна с него.

Е, любовта му не изтрая и половин година и отново същото…Както преди това набожният екс футболист направи и с другите, предишните (все големи любови).

Добре, че не забремени и Ивана,да му дундурка бебето, докато той гони поредната фуста, наплюха го отново в нета.

А близки до Ивана разкриват, че момичето много тежко приело раздялата. Тя била крайно обидена и разочарована от постъпката на Благой.

Млада и неопитна, тя се надявала че заради нея Благойчо ще се промени. Да, ама не. На него пък изобщо „не му дреме на сайдера“.

Пак нахилен, пак пуска снимки, след снимки как купонясва в различни кръчми. И хич не му пука, че „единствената и голяма любов“ страда заради него.И на всичкото отгоре нагло отказва да „коментира минали неща“. Ти да видиш….

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.